خرید آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی 

قیمت : تومان

برند : ایران گام

خرید پستی آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی 

قیمت آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی 

برای خرید و مشاهده جزئیات محصول در دیجی کالا کلیک نمایید.

آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی

آلبوم موسیقی دوباره عشق» اولین آلبوم خواننده‌ی جوان سبک پاپ حامد همایون» است. در این آلبوم ۱۸ قطعه به نام‌های دیوونگی»، قسمت»، چه عشقی»، نگاهم کن»، دوباره عشق»، می‌روم»، بارون که زد»، چنین کنم چنان کنم»، مجنون»، دنیای من»، خدا همین حوالیه»، شیدایی»، به چشمات قسم»، چتر خیس»، مردم شهر»، آه نکش»، جادوی نگاه» و هیهات» را می‌شنویم. تنظیم تمام قطعات آلبوم دوباره عشق به‌جز دو قطعه‌ی چه عشقی» و دنیای من» که به ترتیب کاری از مسعود جهانی» و سپهر شاکری» هستند، برعهده‌ی سامان امامی» بوده است. حامد همایون، خواننده‌ی جوان شیرازی، به‌تازگی کار خود را شروع کرده است. او با اجرای آهنگ خدا همین حوالیه» برای تیتراژ برنامه‌ی فرمول یک در بین مردم شناخته شد و با تک‌‌آهنگ‌هایی که بعد از آن منتشر کرد، بر محبوبیت خود افزود. در کنار آهنگسازی و صدای گرم حامد همایون، نمی‌توان از انتخاب ترانه‌های او به‌راحتی چشم پوشی کرد. ندا حاتمی»، سهیل حسینی»، آرزو مرجانی»، مریم زاهدی»، محمدرضا نظری» و المیرا بهشتی» ترانه‌سراهای قطعات این آلبوم هستند. محسن رجب‌پور» مدیرمسئول ترانه‌ی شرقی، حامد همایون را این‌طور معرفی می‌کند: حامد همایون موزیسینی است جدی، خلاق، گرم و صمیمی که همه‌ی این مولفه‌های ذاتی‌اش به موسیقی‌اش راه پیدا کرده‌اند و صدایش دل سخت‌پسند شما را برده است.» موسسه‌ی ترانه‌ شرقی» آلبوم موسیقی دوباره عشق را برای علاقه‌مندان به‌موسیقی پاپ منتشر کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

آلبوم موسیقی دوباره عشق» اولین آلبوم خواننده‌ی جوان سبک پاپ حامد همایون» است. در این آلبوم ۱۸ قطعه به نام‌های دیوونگی»، قسمت»، چه عشقی»، نگاهم کن»، دوباره عشق»، می‌روم»، بارون که زد»، چنین کنم چنان کنم»، مجنون»، دنیای من»، خدا همین حوالیه»، شیدایی»، به چشمات قسم»، چتر خیس»، مردم شهر»، آه نکش»، جادوی نگاه» و هیهات» را می‌شنویم. تنظیم تمام قطعات آلبوم دوباره عشق به‌جز دو قطعه‌ی چه عشقی» و دنیای من» که به ترتیب کاری از مسعود جهانی» و سپهر شاکری» هستند، برعهده‌ی سامان امامی» بوده است. حامد همایون، خواننده‌ی جوان شیرازی، به‌تازگی کار خود را شروع کرده است. او با اجرای آهنگ خدا همین حوالیه» برای تیتراژ برنامه‌ی فرمول یک در بین مردم شناخته شد و با تک‌‌آهنگ‌هایی که بعد از آن منتشر کرد، بر محبوبیت خود افزود. در کنار آهنگسازی و صدای گرم حامد همایون، نمی‌توان از انتخاب ترانه‌های او به‌راحتی چشم پوشی کرد. ندا حاتمی»، سهیل حسینی»، آرزو مرجانی»، مریم زاهدی»، محمدرضا نظری» و المیرا بهشتی» ترانه‌سراهای قطعات این آلبوم هستند. محسن رجب‌پور» مدیرمسئول ترانه‌ی شرقی، حامد همایون را این‌طور معرفی می‌کند: حامد همایون موزیسینی است جدی، خلاق، گرم و صمیمی که همه‌ی این مولفه‌های ذاتی‌اش به موسیقی‌اش راه پیدا کرده‌اند و صدایش دل سخت‌پسند شما را برده است.» موسسه‌ی ترانه‌ شرقی» آلبوم موسیقی دوباره عشق را برای علاقه‌مندان به‌موسیقی پاپ منتشر کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است.

تصاویر بیشتر

خرید آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی ارزان , آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی با قیمت ارزان , خرید ایران گام ارزان , ایران گام با قیمت ارزان , خرید پستی آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی ,خرید اینترنتی آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی, خرید آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی با قیمت ,خرید آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی فقط ,خرید ایران گام آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی ,خرید ایران گام با قیمت ,kharid آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی, gheymat آلبوم موسیقی دوباره عشق اثر حامد همایون - بسته بندی مقوایی  

اینجا همه چی هست

آلبوم موسیقی تا همیشه اثر هادی فیض آبادی

آلبوم موسیقی ایران 11 اثر گروه بهنا

آلبوم موسیقی ردیف آوازی - اسماعیل مهرتاش

آلبوم تصویری کنسرت کریس دی برگ شماره 16 نشر پخش دنیای هنر

آلبوم موسیقی میان اثر حسام اینانلو

آلبوم ,حامد ,همایون ,عشق ,موسیقی ,بندی ,دوباره عشق ,موسیقی دوباره ,حامد همایون ,آلبوم موسیقی ,همایون بسته ,آلبوم موسیقی دوباره ,خرید آلبوم موسیقی ,مشاهده جزئیات محصول ,مریم زاهدی»، محمدرضا
مشخصات
آخرین جستجو ها